14 September 19:30 OPENING CEREMONY with My Nature @Kriterion

19:30 – 21:30 / KRITERION 1 / OPENING CEREMONY
Our official opening with the beautiful film My Nature and a Q&A with Massimiliana. You won’t miss this! Afterward we officially open the exhibition of Moi Bleu (pictures) and P Bucket (paintings) and have some drinks with you at the foyer. 

Massimiliano Ferraina & Gianluca Loffredo | Italy | 2015 | 75’ | Fictional Documentary | Italian & English spoken | English subtitles

Een prachtige en unieke film over de ontdekkingsreis van Simon, een transman, die vertrekt uit zijn woonplaats in Zuid-Italië naar het idyllische, centraal-Italiaanse platteland van Umbrië. De weg naar een compleet begrip en realisatie van zijn dromen wordt nog steeds beïnvloed door gebeurtenissen uit zijn verleden. Door nieuwe vriendschappen en ervaringen in contact met de natuur leert hij, na jaren van zelfhaat, van zichzelf te houden.
A beautiful and unique film about Simon, a transman, who leaves his hometown in Southern Italy to the idyllic central Italian countryside of Umbria to embark on a journey of self-discovery. The road to the complete understanding and realisation of his dreams is still influenced by past events. Through new friendships and experiences in contact with nature, he learns to love himself after many years of self-hate.

21:30 – 01:00 / EXHIBITION / KRITERION FOYER / DRINKS
In de foyer is een expositie van Moi Bleu (foto’s) en P Bucket (schilderijen).
In the foyer there is an exhibition of Moi Bleu (pictures) and P Bucket (paintings).