TranScreen goes TransPride: Brace (donderdag 20:00 – gratis)

Donderdag 30 juli 20:00
Hampshire Hotel – The Manor Amsterdam
Linnaeusstraat 89, 1093 EK Amsterdam

(gratis entree – vol=vol)

Wij tonen de film Brace, een film met Trans*mannen in de hoofdrol.
Voorafgaand wordt onze publieksprijswinnaar van TranScreen 2015 vertoond: TransAnders, met Q&A met regisseur Kim Bakker. Een film waarin Trans*vrouwen centraal staan. Dus voor elk wat wils deze avond!

Kijk ook op: https://www.facebook.com/amsterdamtranspride

Brace
Sophy Holland & Alicya Eyo | Groot-Brittannië | 2014 | 24’ | Engels | Niet ondertiteld
Na zijn coming out en het verlaten van zijn vriendin droomt Adam ervan geaccepteerd te worden door de gayscene van Londen. Zijn ontluikende vrijheid wordt al snel op de proef gesteld als hij de knappe Rocky ontmoet, die een geheim met zich meedraagt dat hij wanhopig graag met Adam wil delen. Als hun band sterker wordt en Rocky zich voorbereidt om zijn geheim aan Adam te onthullen, wordt hun prille romance verbroken door een catastrofale gebeurtenis. Hierdoor komt de waarheid op een explosieve manier aan het licht.

STILLBraceSTAAND