Sunset stories

Vrijdag 10 mei | 21:00 uur
Friday May 10th | 21:00 h

Ketelhuis 2 | for tickets call 020 – 684 00 90

Silas Howard, USA, 2012, 90’, feature film, HD Cam, english dialogue, no sub.
Silas Howard, USA, 2012, 90’, langspeelfilm, HD Cam, engels gespr., geen ond.

May, a high-strung and overly meticulous nurse, must return to Los Angeles to retrieve bone marrow for a transplant. Soon after her trip begins, her world turns upside down when past and present collide and she runs smack into JP, the man she left behind five years ago. Flustered, May loses the cooler containing the marrow. With only 24 hours remaining, the two embark on an offbeat search through the streets of Los Angeles only to discover that just when you think all is lost you find what you least expected. Not a specifically queer film, yet made by a transgender director.

May, een gespannen en extreem zorgvuldige verpleegster, moet terugkeren naar Los Angeles om het beenmerg op te halen voor een transplantatie. Kort na de start van haar reis raakt haar wereld op z’n kop en botsen heden en verleden flink als ze ineens JP weer ontmoet, de man die ze vijf jaar geleden verliet. Door de opwinding verliest May de koeler met het merg. Met slechts 24 uur te gaan, beginnen de twee aan een wilde zoektocht door de straten van Los Angeles, om te ontdekken dat net als je denkt dat alles verloren is, je vindt wat je het minst verwacht. Geen queer film maar wel gemaakt door een transgender regisseur.