Gezocht: Slaapplaatsen voor regisseurs e.a.

Inmiddels weet je misschien al wel dat van 8 tot en met 12 mei Transcreen, het genderbending Amsterdams Transgender Filmfestival, plaatsvindt. De editie van 2011 was onvergetelijk. Dit jaar maken we het nog legendarischer, en dat kan jíj mogelijk maken!

housingtranscreenflrJij kijkt films, komt feesten, bezoekt de expositie, debatteert mee, ziet de performances en je danst je de longen uit het lijf. Daarnaast hebben we nog een vraag aan je. Onze regisseurs, die uit verre landen komen en bijzondere films hebben gemaakt met een transgender thema, hebben een slaapplek nodig. Ook onze performers die voor jou elke avond de TranScreen feesten gaan verluchtigen, hebben een bed nodig in Amsterdam.

Als wij hen hierdoor niet naar Nederland kunnen halen, dan zou dat erg jammer zijn. Als je het leuk vindt om enkele dagen een bijzondere gast te hebben, stel dan je logeerkamer open of gooi een slaapmatje in je huiskamer.
We hebben gasten uit Amerika, Canada, Europa, Azië en waarschijnlijk zelfs uit Iran. Ook onze vrijwilligers komen van heinde en verre en hebben onderdak nodig.

Stuur een mailtje naar volunteers@transcreen.org en geef aan hoeveel plaatsen je aanbiedt en of je van kussengevechten houdt.

Als je geen logeerbed in Amsterdam hebt, maar wel met dit probleem wilt helpen, stort dan een donatie op ons rekeningnummer bij de maatschappelijk verantwoord ondernemende Triodos Bank – op naam van Stichting TransMotion te Amsterdam: 198.30.95.03.

We hebben voldoende subsidie om alle films in te kunnen kopen en de logistiek te regelen. Maar… ons unieke film festival wordt nóg unieker als we zoveel mogelijk filmmakers kunnen uitnodigen.
Zou je met de regisseur van een Iraanse film willen spreken en willen vragen hoe haar film ontvangen is in het land van herkomst? Wil je weten of de hoofdrolspeler uit die indrukwekkende Duitse documentaire binnenkort bij jou optreedt? Of wil je weten of die leuke transman uit die porno film nog single is?
Doneer dan aan TranScreen!