Film ‘Open’ is cancelled

English

Much to our regret the film ‘Open’ is technically damaged and cannot be screened. We are deeply sorry we cannot show this wonderfully unique film and we apologize to all wo have bought tickets. Instead (this saturday june 4th at 5:30) we will show the big 35mm projection, and perfect cinematographic version of ‘Fake Orgasm’. We truly understand if you are disappointed and we apologize. Ofcourse you can get your money back or change your ticket for another screening (if it’s not sold out).

Nederlands

hHelaas bleek bij het testen dat de film ‘Open’ technisch defect is, en er bestaat geen back-up van. Onze excuses, we vinden het vreselijk jammer dat we deze prachtige film nu niet kunnen laten zien en begrijpen het volkomen als je hierover teleurgesteld bent. Uiteraard kun je je geld terug krijgen als je al een kaartje gekocht hebt (of je kunt je kaartje omruilen voor de voorstellingen die nu nog niet uitverkocht zijn). We bieden ook nog een ander alternatief: In plaats daarvan tonen we de film ´Fake Orgasm – op cinematografisch lekker groot 35 millimeter formaat. Met je kaartje van ‘Open’ heb je direct toegang tot deze film – die oorspronkelijk gepland stond voor zaterdagmiddag 17:30h in de Kleine Zaal.

TranScreen Team.